SEO & Marketing

Bekijk het proces
van start tot
finish.

Search Engine Optimalisation, meta tags, Google Analytics, Sitemapping... Allemaal termen die ervoor zorgen dat uw website beter scoort op Google. Wat die termen juist betekenen hoeft u niet te weten, wat u wel hoeft te weten is dat ik deze technologieën gebruik om uw website naar een hoger niveau te tillen. Allemaal inclusief!

Contacteer mij
Marketing
Search Engine Optimalisation

SEO, SEO, SEO

Wilt u de zichtbaarheid van uw website verbeteren? Dat kan met SEO, of Search Engine Optimalisation. Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat een zoekmachine, zoals Google, uw website hoger rangschikt:

  • snelheid van de website;
  • goede en gepaste teksten;
  • meta tags;
  • sitemapping & URL nesting.

Zijn bovenstaande termen u onbekend? Geen probleem! Ik beschik over de nodige expertise en tools om uw website bovenaan de zoekresultaten te krijgen.

Google Analytics

Aan de hand van Google Analytics, een service die ik op elke website installeer, bestuderen we het gedrag van uw online bezoekers. Met die resultaten kunnen we uw website verder optimaliseren.

Social & Google Ads

Wilt u nóg meer zichtbaarheid voor uw website of webshop? Dan help ik u graag om een product of actie in de kijker te zetten door te adverteren op zowel Google als verschillende sociale mediakanalen.

Maak een afspraak