Webdesign

Bekijk het proces
van start tot
finish.

Met een creatief ontwerp en intuïtieve user interface, zorg ik voor een optimale gebruikerservaring op ieder toestel. Het resultaat is een website met een professionele uitstraling waarop u trots kan zijn.

Contacteer mij
webdesign
wordpress cms

Wordpress

Uw website wordt opgebouwd in WordPress, een zogenaamd content management system. Daarin kan u zelf inhoud toevoegen en bewerken volgens uw noden en wensen.

Wilt u graag een webshop? Dan bent u aan het juiste adres. Ik bouw uw webshop op maat met WordPress en Woocommerce. Zo kan u zelf eenvoudig uw digitale winkel beheren.

Contacteer mij

Laten we samen groeien,
door het bouwen van uw merk

Maak een afspraak

Deployment & Support

Weet u niet hoe u een website online plaatst? Daar help ik u graag mee! Ik reserveer voor u een domeinnaam en organiseer de hosting. Wanneer uw website eenmaal online staat, zorg ik voor het onderhoud en de rapportage van relevante statistieken. Door die data grondig te analyseren, leren we wat uw klanten nodig hebben en kunnen we de juiste aanpassingen doorvoeren. Zo beschikt u steeds over een optimaal werkende website waarbij de gebruikerservaring van uw klanten centraal staat, zónder extra zorgen.

Meer lezen
deployment & support